U bent hier: Home » Nieuws

Ballon Festival BarneveldBallonfiesta Barneveld

Van 16 augustus t/m 19 augustus 2017 was Onze Ballon weer aanwezig op dit unieke en kleurrijke ballonfeest van ruim 40 hete luchtballonnen in allerlei soorten en maten. Onze speciale dank gaat uit naar de plaatselijke organisatie en stichting Zorgeloos Kind die respectievelijk 1 en 2 ballonvaarten hebben gesponsord.

Helaas hebben we door slecht weer alleen de eerste dag met zieke kinderen kunnen varen, omdat we het de andere dagen echt niet verantwoord vonden om” het luchtruim te kiezen”. Immers de veiligheid en zorg voor Onze Kinderen gaat boven alles. Inmiddels hebben wij de uitgestelde vaarten al weer ingehaald en zijn de kinderen een prachtige ervaring rijker.


AfAfscheidsconcertscheidsconcert Augustinuskerk in Gaanderen

Op zondag 23 april 2017 vond dit prachtige afscheidsconcert in een bomvolle Augustinuskerk plaats.
Letterlijk en figuurlijk als een afscheid van deze stijlvolle kerk. De opbrengst van dit korenfestival van maar liefst € 1700 kwam geheel ten goede aan Onze Ballon. Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke dag en het enorme geldbedrag.


EOnze Ballon Veluwe Heuveltochterste Twellose Tourclub organiseerde de Veluwe Heuveltocht

De Veluwe Heuveltocht van 1 april 2017, die georganiseerd werd door de ETT (de Eerste Twellose Tourclub), is een prachtig sportief succes geworden.
De ruim 250 deelnemers doneerden door onder meer een verloting € 685 aan Onze Ballon.
Nogmaals onze hartelijke dank!